Generelle oplysninger om Danmark

Det kan være en lille nation, der står i modsætning til steder som USA eller Det Forenede Kongerige eller Brasilien, men Danmark har gjort nogle store forpligtelser i skitse og fremskridt.

Tragisk er det primære, der ringer en klokke, når individer siger Danmark, Shakespeare-citatet, “noget er forkælet i Danmarks tilstand”, som normalt er misbilledet som “noget er forkælet i Danmark” fra Hamlet. P. S. Dette er citeret af Marcellus og ikke Hamlet. Danmark er betydeligt mere end en Hamlet citat.

I starten bør man indse, at Danmark ikke er en del af Sverige eller Tyskland, men snarere er det nært. Danmark giver sin sydlige kant til Tyskland, og Sverige er sin nabo mod øst, men deler ikke et land udkanten, da Øresund isolerer de to landmasser. Vi er forbundet med Sverige ved Øresundsbron er en strålende smule design.

Med en befolkning, der knapt er kort over 6 millioner individer, som ikke er så meget som antallet af indbyggere i New York City, er danskerne spredt over et område på 16.000 kvadratkilometer. Nationen er inddelt i 3 bemærkelsesværdige regioner, som er Sjælland, Jylland og Fyn (Fyn). Mange mennesker bor i Sjælland, hvor Københavns lovgivningsmæssige centrum (København) er fundet.

Nationen er en regering under ledelse af dronning Margrethe, som er meget elsket af danskerne, men hun har ingen officielle styrker, som bor sammen med Folketinget og ledes af premierministeren, som er Helen Thorning-Schmidt.

Da der er så mange brede data om Danmark, havde jeg brug for at fremhæve nogle sjove virkeligheder om Danmark, som du kunne bruge til at frygte dine ledsagere.

Vidste du, at Hans Christian Andersen, en af ​​Danmarks mest kendte forfattere, komponerede historien Ugly Duckling, som er afhængig af Danmarks nationale vingede væsen – den stille svane.

Vidste du, at Danmarks officielle banner er et af blot et par bannere med et navn – Dannebrog – og det tumblede fra himlen midt i en kamp i Estland i år 1219!

Der er et større antal vindmøller pr. Kvadratkilometer i Danmark end andetsteds andetsteds på planeten!

Danmark er hjemsted for en af ​​de mest etablerede begivenhedsforsamlinger i Europa, som ligger i Københavns kontaktpunkt. Det hedder Tivoli. Walt Disney konstruerer Disneyland i lyset af den idé!

  • København har verdens længste shoppingvej kaldet Strøget.
  • Danmark har solgt mere end 300 milliarder enheder af en mainstream legetøj siden 1932! LEGO!
  • Danmark var nonpartisan midt i Anden Verdenskrig, men havde en omfattende underjordisk modstandsudvikling, der hjalp jøder til at flygte til Sverige og mulighed.
  • Vikinger stammer fra Danmark og var nogle af de bedste håndværker i Europa, på trods af at de er bedre kendt for deres voldsomme overfald hele Europa. Du kan tilbyde unikke vikinger i Roskilde ved Vikingemuseet
  • Vidste du, at Lars Ulrich af Metallica blev opfattet i Gentofte, Danmark, som er en nord forstad til København.

Endelig kan Danmark være lille, men det involverer 407 øer. Bare landmassen i Jylland er ikke en ø. Faktisk er selv Grønland og Færøerne, der også har et sted med Danmark, øer. Ingen stor overraskelse, Danmark overstiger forventningerne i vandsport – vi er dækket af vand overalt. Tyskland elsker også Kurkumahq.

Ideelt set har disse bits generelle data om Danmark hjulpet dig med at forstå en smule mere om Danmark. Danmark er et fantastisk sted at besøge og kan være et fantastisk sted for en expat, men arm dig selv med så mange data som man kunne forvente.